UPS Sistem
DC System Power
Kakuatan Distribusi

PRODUK PANAS

48V Daya ZXDU68 B301

48V Daya ZXDU68 B301

Sistem Daya DC anu dipasang

Sistem ZXDU68 B301 mangrupikeun jangkungna 5U, lebar 19 inci dipasang dina kakuatan listrik DC.

Sistem daya telekomunikasi Flatpack2 48V / 24kW -48V

Sistem daya telekomunikasi Flatpack2 48V / 24kW -48V

Sebaran 4U dirancang pikeun nyayogikeun paménta pikeun solusi kakuatan DC kompak sareng fleksibel.

TENTANG KAMI

Beijing Guoguang
Xingda Téhnologi Co, Ltd.

Beijing Guoguang Xingda Téhnologi Co Ltd didirikeun di Beijing janten hiji bengkel kulawarga leutik dina taun 2009 pikeun ngalereskeun sareng pangropéa tina kabinét telekomunikasi branded, parurus-parahu, pangatur. Kalayan pangembangan langkung pesat, kami nampi surat agén anu ngahormat ti Emerson (Vertiv) taun 2012, Dina taun-taun sabalikna, kami parantos ngalambangkeun sababaraha merek listrik teleok dunya anu kasohor kaasup Emerson (Vertiv), Huawei, ZTE, Eltek, Eaton, Delta jsb Nepi ka akhir taun 2019, kami parantos ngalayanan 635 konsumén langkung ti 75 nagara di dunya kalayan penjualan taunan $ 10 jutaan.

CATEGORI PRODUK

Harga pangalusna & Kualitas