Sistemet UPS
Sistemi energjetik DC
Shpërndarja e energjisë

PRODUKTET e nxehta

Fuqia 48V DC ZXDU68 B301

Fuqia 48V DC ZXDU68 B301

Sistemi i energjisë elektrike i integruar DC

Sistemi ZXDU68 B301 është një sistem energjie DC i ngulitur me gjerësi 5U, 19 inç.

Sistemi i telekomit Flatpack2 48V / 24kW -48V

Sistemi i telekomit Flatpack2 48V / 24kW -48V

Shpërndarja 4U është krijuar për të përmbushur kërkesën për zgjidhje kompakte dhe fleksibël të energjisë DC.

RRETH NESH

Pekin Guoguang
Xingda Technology Co, Ltd

Pekin Guoguang Xingda Technology Co Ltd ishte themeluar në Pekin si një punëtori e vogël familjare në 2009 për riparimin dhe mirëmbajtjen e kabinetit të energjisë të telekomit të markës, ndreqësit, kontrolluesin. Me zhvillim më të shpejtë, ne morëm letrën e nderit të agjentit nga Emerson (Vertiv) në vitin 2012, Në vitet në vijim, ne kemi përfaqësuar disa marka të famshme botërore të energjisë Teleocm me sukses duke përfshirë Emerson (Vertiv), Huawei, ZTE, Eltek, Eaton, Delta etj. . Deri në fund të vitit 2019, ne kemi shërbyer 635 klientë mbi 75 vende të botës me shitje vjetore prej 10 milion dollarë.

KATEGORIT PRO E PRODUKTIT

Pricemimi dhe Cilësia më e mirë