UPS-системи
DC систем за напојување
Дистрибуција на моќност

ХОТ ПРОИЗВОДИ

48V DC моќност ZXDU68 B301

48V DC моќност ZXDU68 B301

Вграден DC систем за напојување

Системот ZXDU68 B301 е 5U висина, 19-инчен широк, вграден DC систем за напојување.

Flatpack2 48V / 24kW -48V телекомуникациски систем

Flatpack2 48V / 24kW -48V телекомуникациски систем

Дистрибуцијата на 4U е дизајнирана да одговори на побарувачката за компактни и флексибилни решенија за DC моќност.

ЗА НАС

Пекинг Guoguang
Xingda технологија копродукции, Рибар

Пекинг Guoguang Xingda Technology копродукции Рибар е основана во Пекинг како мала семејна работилница во 2009 година за поправка и одржување на брендиран телекомуникациски кабинет, исправувачи, контролер. Со побрз развој, се здобивме со почесно писмо за агент од Емерсон (Вертив) во 2012 година, во следните години, презентирани неколку светски познати брендови на телеком моќ успешно вклучувајќи ги Емерсон (Вертив), Хуавеи, ЗТЕ, Елтек, Ејтон, Делта и др. . До крајот на 2019 година, имавме сервисирање на 635 клиенти над 75 земји во светот со годишна продажба од 10 милиони американски долари.

КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

Најдобра цена и квалитет