Sistem UPS
Sistem Daya DC
Distribution Daya

PRODUK PANAS

48V DC Power ZXDU68 B301

48V DC Power ZXDU68 B301

Sistem Daya Gunakake DC

Sistem ZXDU68 B301 yaiku dhuwur 5U, jembarane 19-inci dipasang ing sistem daya DC.

Sistem daya telekomunikasi Flatpack2 48V / 24kW -48V

Sistem daya telekomunikasi Flatpack2 48V / 24kW -48V

Distribusi 4U dirancang kanggo memenuhi permintaan kanggo solusi DC kompak lan fleksibel.

BABAGAN AWAKE DHEWE

Beijing Guoguang
Xingda Technology Co, Ltd

Beijing Guoguang Xingda Technology Co Ltd diadegake ing Beijing minangka bengkel kulawarga cilik ing taun 2009 kanggo ndandani lan ngopeni kabinet listrik telekomunikasi kanthi merek, pembetul, pengontrol. Kanthi pangembangan sing luwih cepet, kita entuk surat agen sing dihormati saka Emerson (Vertiv) ing taun 2012, Ing taun-taun sabanjure, kita wis makili pirang-pirang merek daya telexm sing misuwur ing dunya kalebu Emerson (Vertiv), Huawei, ZTE, Eltek, Eaton, Delta, lan liyane Nganti pungkasan taun 2019, kita wis nglayani 635 pelanggan luwih saka 75 negara ing saindenging jagad kanthi penjualan taunan $ 10 yuta.

KATEGORI PRODUK

Rega & Kualitas paling apik